Редактор: e-mail: Кадър бТВТвоят приятел, Алекс, работи в кухнята на баща ти.

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВТвоят приятел, Алекс, работи в кухнята на баща ти.
Коментари Харесай

Цитиридис към щерката на шеф Токев: Не е ли притеснително за твоя приятел, че шефът му е твоят баща?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Твоят другар, Алекс, работи в кухнята на татко ти. Не е ли по някакъв метод притеснително за него, шефът му да е твой татко. Заврян шурей ми звучи това, само че нямам доверие да е по този начин.

С този въпрос Николаос Цитиридис предизвика дъщерята на началник Андре Токев – Елиза, в своето шоу по бТВ довечера.

Когато се запознахме с Алекс, той не работеше при татко ми. С него се запознахме по план, работехме дружно, около едно заведение, което също с татко ми направихме преди три години. Ние, в действителност около работата се влюбихме, бяхме доста добър тандем, в който се раждат доста хубави неща, и то чисто креативен. Донакъде се притеснявах, дори си споням, че беше много мъчно. Той се беше тормозил доста и по тази причина имаше диалог особено с татко ми, отговори Елиза, която е актриса.

Ние се познаваме доста от дълго време с Алекс. Така че имахме и доста положителни връзки, за мен не беше проблем, тъй като аз постоянно съм мислил, че съм съвременен и по по този начин настоящ. Но не бях с първата ми щерка, беше по-различно. Като се срещнах с нейния другар, който в този момент й е брачен партньор, ми беше много мъчно, 6 месеца ми трябваше да привикна, а след това към този момент с Елиза е по-лесно, намеси се в дебата началник Андре Токев.

Може би, майка ми по-трудно го одобри. Тя сподели: Ами, в този момент с тази специалност, той като татко ти, ще стои до 12 часа на работа. Което в действителност е по този начин, в тяхната специалност, ти знаеш, ненапълно като жена се научаваш да се справяш самичък с съвсем всичко. Но той в този момент започва лично нещо като бизнес, нещата почват да се наместват и да се отделят също, добави Елиза.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР